Kou? Winkeldeur dicht!


VLISSINGEN – Laat u tijdens de koude wintermaanden de hele dag uw voordeur openstaan? Waarschijnlijk niet. Veel winkeliers in de Vlissingse binnenstad doen dit (nog) wel. Zaterdag 1 februari vindt daarom in de stad de deuren dicht actie plaats.

De Zeeuwse Milieufederatie verzorgt de actie in samenwerking met de gemeente en de Vlissingse Ondernemers Centrale. Doel is om winkeliers bewust te maken van hun energieverbruik. Zij worden aangemoedigd om hun deuren gesloten te houden tijdens de koude winterdagen. Om zo energie te besparen. Elke winkelier die zijn deur dicht houdt, krijgt een groene pluim en een deuren-dicht bordje uitgereikt met daarop de tekst: “Natuurlijk zijn we open, de deur is alleen dicht om energie te besparen”.

Lees ook:Doe de deur dicht!
Lees ook:50 zonnepanelen op dak Vlissings Stadhuis!
Lees ook:Veel feesten en weinig werken op deze dag van de nieuwe koning!
Lees ook:Samen werk maken van energiebesparing!
Lees ook:Grote brand bij de Trattoria Trullo Sas van Gent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>