Vlissingse wanbetalers maken staat 640 duizend euro rijker

schatkist

VLISSINGEN – De bedoeling is dat acties van onder andere de politie en belastingen de Vlissingse Scheldestraat en Middengebied veiliger maken, maar ondertussen spekt het de staatskas rijkelijk.   Er is donderdag een controleactie geweest en dat heeft 640 duizend euro aan achterstallige belastingen opgeleverd. Ook zijn er tweeënveertig auto’s in beslag genomen.

Naar aanleiding van dit eerste zichtbare optreden gaan UWV en Sociale Dienst Walcheren vier zaken verder onderzoeken. Zo bestaat de vraag of één van de ondervraagden terecht een uitkering heeft. De Arbeidsinspectie constateerde een overtreder van de Wet Arbeid Vreemdelingen. Vier ondernemingen worden grondig onderzocht. Deze acties zijn onderdeel van het interventieproject om de leefbaarheid in de Scheldestraat en Middengebied te verbeteren.

Lees ook:Vlissingen jaagt op strafbare feiten in woonwijken!
Lees ook:Mogelijk hogere uitkering als gevolg van afschaffing huishoudtoets!
Lees ook:Meer gemeenten maken misbruik van werklozen!
Lees ook:Veiliger gevoel in Vlissingse Scheldestraat en het Middengebied!
Lees ook:Mensen met uitkering maken Middelburgse Edelstenenbuurt schoon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>