Ondernemingsraad let op armoede van ziekenhuizen

GOES / VLISSINGEN – Zoals bekend wordt ook het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) getroffen door de korting die het ministerie van VWS aan de Nederlandse ziekenhuizen zal opleggen. Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis houdt rekening met een begrotingstekort van € 10 miljoen voor het jaar 2011. De ondernemingsraad van ADRZ erkent dat er maatregelen getroffen moeten worden om de organisatie weer financieel gezond te maken.

Daarbij zal de ondernemingsraad toezien op zorgvuldige uitvoering van deze maatregelen, met name wanneer er personele consequenties aan verbonden zijn. De ontwikkelingen worden door de ondernemingsraad nauwlettend in de gaten gehouden. Ook zal de ondernemingsraad als hij mogelijkheden ziet voor een efficiencyslag hierover zeker in overleg treden met de Raad van Bestuur. De ondernemingsraad vindt het verder van groot belang dat de patiëntenzorg niet in het gedrang komt. Daarnaast zal de ondernemingsraad zich sterk maken voor een goede voorlichting aan het personeel. Bron: ADRZ.

Lees ook:Pieter Vierhout 1 januari weg bij Admiraal de Ruyterziekenhuis
Lees ook:Bestuurder Vos van ADRZ treedt terug!
Lees ook:Claudia Brandenburg lid Raad van Bestuur ADRZ!
Lees ook:Willem Geerlings tijdelijk bestuurder bij ADRZ!
Lees ook:ADRZ: Begrip voor verlenging verscherpt toezicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>