Bestuurder Vos van ADRZ treedt terug!


GOES – Drs. L.M. Vos treedt met onmiddellijke ingang terug als statutair bestuurder van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ). De Raad van Toezicht deelt mee dat hiertoe in goed overleg is besloten. De persoonlijke situatie van de heer Vos, gecombineerd met de afstand tussen wonen
(in het oosten van het land) en werken en de opgaven waarvoor het ADRZ zich gesteld ziet, is voor hem na ruim vier jaar te belastend.

De Raad van Toezicht respecteert deze keuze en spreekt zijn waardering en dank uit voor de werkzaamheden van de heer Vos en de resultaten die hiermee voor het ADRZ zijn behaald. Binnenkort wordt het personeel van het ADRZ in de gelegenheid gesteld afscheid te nemen van de heer Vos en hem te danken voor zijn inzet.

De heer Vos trad in mei 2009 aan als bestuurder. Voorzitter van de tweehoofdige Raad van Bestuur is Huybert van Eck. De Raad van Toezicht verwacht nog deze week volledig invulling te kunnen geven aan de vacature die nu in de Raad van Bestuur is ontstaan.

Lees ook:Pieter Vierhout 1 januari weg bij Admiraal de Ruyterziekenhuis
Lees ook:Willem Geerlings tijdelijk bestuurder bij ADRZ!
Lees ook:ADRZ: Begrip voor verlenging verscherpt toezicht!
Lees ook:Groot compliment van Inspectie voor ADRZ!
Lees ook:Claudia Brandenburg lid Raad van Bestuur ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>