Opstandige dronken vrouw sloopt auto’s

ZIERIKZEE – Door de politie is vrijdagavond een 32-jarige vrouw uit Zierikzee aangehouden. Ze was onder invloed van alcohol met haar auto tegen een geparkeerde auto gereden.

Omstreeks 22.30 uur kwam de vrouw het politiebureau binnen en vertelde dat ze een ongeval had veroorzaakt. Haar auto stond voor het politiebureau met forse schade aan de linker voorzijde. Door agenten werd een onderzoek ingesteld. Het bleek dat op de Krammerstraat twee auto’s beschadigd waren. De vrouw was met haar auto tegen een geparkeerde auto gereden. Door de klap is die naar voren geschoven tegen een andere geparkeerde auto. Beide voertuigen liepen daardoor schade op. Uit een afgenomen blaastest bleek dat de vrouw ruim vier  maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Haar rijbewijs moest ze daarom inleveren. Tijdens de verdere afwikkeling werd de vrouw opstandig en beledigde diverse malen een agent. Ook hiervoor werd proces-verbaal opgemaakt.

Slapende zuipdame gepakt

Een 31-jarige automobiliste uit Zierikzee is vrijdag rond middernacht betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Ze had bijna vier maal de toegestane hoeveelheid gedronken en moest haar rijbewijs inleveren. Er is een melding gedaan dat een auto opvallend slingerend door de Westerscheldetunnel reed. Agenten gingen er naartoe en zagen ter hoogte van de tunnelpoortjes een auto stilstaan. De bestuurster zat slapend achter het stuur. Ze is meegenomen naar het politiebureau in Goes waar haar rijbewijs werd ingevorderd.

Lees ook:Dronken vrouw crasht!
Lees ook:Ladderzat op klaarlichte dag!
Lees ook:Dronken Pool moet rijbewijs inleveren!
Lees ook:Rijden onder invloed van alcohol!
Lees ook:Dronken slingerende automobiliste raakt rijbewijs kwijt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>