Dode door ongeval Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND – Vrijdagmorgen om ongeveer 10.00 uur is in een sloot aan de Lageweg in St. Philipsland een personenauto gevonden. In het voertuig is een overleden persoon aangetroffen.

Het is niet bekend hoe lang de auto al in de sloot lag. Alle hulpdiensten zijn in kennis gesteld van het ongeval en meteen ter plaatse gegaan, alhoewel dat enige tijd duurde in verband met de slechte weersomstandigheden en de onbegaanbaarheid van sommige wegen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Omstreeks 11.15 uur is de persoon uit de auto gehaald. Over de identiteit van de persoon zijn nog geen gegevens bekend.

Lees ook:Vrouw uit water gehaald!
Lees ook:Dode bij ongeval Philipsdam!
Lees ook:Auto het water in….
Lees ook:Zwaargewond in flat!
Lees ook:Gewonden bij ongeval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>