Zeilmeisje Laura (15) zonder kleerscheuren de Atlantische Oceaan over

DEN OSSE – Het is zeilmeisje Laura Dekker (15) uit het Zeeuwse Den Osse gelukt om zonder kleerscheuren de Atlantische Oceaan over te steken. Ze wil de eerste solozeilster ooit worden die rond de wereld ging.

Op 2 december is ze vertrokken vanaf de Kaapverdische eilanden. Laura zeilt met haar boot Guppy en sinds zaterdag ligt die veilig in de haven van Sint Maarten. Het zeilmeisje gaat over een paar weken naar het Panamakanaal zeilen.

Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker (15) begint aan grootste oversteek!
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker in Portugal aangekomen
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker met gehavende boot halverwege wereldreis!
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker maakt plezier met een vaatje Heineken bier!
Lees ook:Geen prijs voor zeilmeisje: Laura Dekker valt buiten de boot!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zeilmeisje Laura (15) zonder kleerscheuren de Atlantische Oceaan over

  1. Jules Vismale

    Nou heb je nog veel geluk gehad, Laura! Zorg er terstond voor dat je die reis zonder kleerscheuren voltooid en geenszins in handen valt van de piraten die de kusten onveilig maken waar je nog moet langsvaren. Nochthans heb ik een hele goede tip voor jou als je heelhuids terugkeerd: als je wordt verwelkomt door hen die jou wél mogen en je een zilveren beker of een gouden medaille aanbieden omdat je de eerste jongste zeezeilster bent en je winst uit telt zorg dan ervoor dat je géén kapsones krijgt! Er lopen in Nederland namelijk óók mensen rond die een enorme hekel aan jou hebben en je graag over de knie willen nemen! Stop anders een flinke lading kranten achterin je broek opdat een poteniële portie billenkoek minder pijnlijk zal aankomen! En zorg er vooral voor dat je het op zee niet te koud krijgt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>