Flopt boerkaverbod ook in het Zeeuwse?

MIDDELBURG – Het is nog maar de vraag of het omstreden boerkaverbod een succes in het Zeeuwse gaat worden. Amsterdam gaat zich er blijkbaar niets van aantrekken en hoe reageert de Zeeuwse politie straks als het gaat om het bekeuren van moslima in alles verhullende blauwe en zwarte gewaden?

De Amsterdamse korpschef Bernard Welten voorspelt dat hij het in het regeerakkoord genoemde boerkaverbod niet gaat handhaven als het door de Kamer komt. “Sommige dingen in het regeerakkoord  sla ik over”, vertelde hij dinsdagavond in het NTR-programma 5 jaar later. Geert Wilders woensdagochtend op Twitter: “Amsterdamse korpschef Welten moet wetten uitvoeren – dus ook het komende boerkaverbod – of zijn biezen pakken, vrijwillig of onvrijwillig!”

Lees ook:Meest besproken 2011 – 6ste plaats! – Flopt boerkaverbod ook in het Zeeuwse?
Lees ook:Ook Zeeuwse politiechef pakt boerka moslima NIET op!
Lees ook:Zeeland klaar voor het boerkaverbod!
Lees ook:Geert Wilders vrijgesproken!
Lees ook:Nederland Bekent Kleur: “Schokkende winst voor extreemrechtse PVV”

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Flopt boerkaverbod ook in het Zeeuwse?

  1. gelovige

    Ach, ze hebben het al zo druk, de politie. Ze komen soms alleen nog maar aan “verkeersbekeuringen geven” toe. Daar schijn je erg moe van te worden

      /   Reply  / 
  2. s.piegel

    Wilders is de enige politicus die de juiste vraag aan de orde durft te stellen.

    Iedere moslima met een hoofddoek volgt de koran op de letter en volgt de exegese van de islam letterlijk! (hoofddoek is daar een uiting van)

    Iedereen de de koran letterlijk uitlegt is een fundamentalist-en dult geen andere mening naast de zijne.LEES de koran maar en zie de praktijk.

    Geert Wilders is de enige die dit GEVAAR openlijk durft aan te kaarten

      /   Reply  / 
    1. mo

      En Ik neem aan dat je de bijbel ook gelezen hebt?
      Want daar staan ook behoorlijk wat fundamentalistische verhalen in die door fundamentalische christenen tot de letter uit gevoerd worden.
      Ik noem een staphorst waar je gedwongen wordt om op zondag naar de kerk te gaan,ook al ben je een gast in een hotel of een pastoor die het zijn recht vind om klokk te luiden ook al heeft de rechter hem dat verboden.

      Geert wilders is een grote lafaard die niet weet wat er in de wereld leeft en die criminelen een baantje in de politiek geeft.
      Maar ja,dat kan ook niet anders omdat criminelen de enige zijn die hem aardig,goed vinden en steunen,zij en mensen die totaal geen verstand hebben natuurlijk.

        /   Reply  / 
      1. bakker bik

        Ach Mo, laat s.piegel maar praten. Deze persoon weet om te beginnen al niet het verschil tussen een burka en een hoofddoek!
        Ik woon in Amsterdam, toch een plaats met vele moslima’s. Ik heb 2 keer burka’s gezien, waarvan 1 keer in een groepje van 3. Het leken me zeer jonge meisjes, die er meer op kickten dat iedereen ze aankeek (pubergedrag dus), dan dat ze overliepen van religieus gedrag. Ze spraken overigens zeer goed nederlands, wat ik van s.piegel niet kan zeggen ( 4 fouten)

          /   Reply  / 
  3. bakker bik

    Toevoeging, wist je Mo, dat GW indonesische voorouders heeft. Het grootste moslimland ter wereld, hoe ironisch he!?

      /   Reply  / 
  4. Ed Wolt

    Het is alweer de zoveelste keer dat Jeroen Pouw publieke zendtijd misbruikt om zijn politieke ideeën kracht bij te zetten. Hoe vaak heeft hij (met partijgenoot Witteman) Geert Wilders al niet op de korrel genomen.
    Je reinste indoctrinatie via de publieke omroep. Dit soort programma’s hoort naar mijn idee thuis in zendtijd voor politieke partijen! Een minuut per maand is wat mij betreft dan ook meer dan genoeg.

      /   Reply  / 
    1. bakker bik

      pauw en witteman hebben GW al diverse malen uitgenodigd om openlijk het debat aan te gaan, maar dat heeft de laatste consequent geweigerd. GW wil gewoon niet met zijn politieke tegenstanders in de media praten. Waarom???

        /   Reply  / 
      1. Ed Wolt

        Pauw en Witteman zijn bij zo’n uitnodiging maar op één ding uit, dat is Geert Wilders publiekelijk zo veel als mogelijk te schofferen. Er is al eens eerder iemand dood geschoten die bij voortduring publiekelijk aan de schandpaal werd genageld.
        Beste Bakker Bik: en u begrijpt maar niet waarom Geert Wilders niet op zo’n vriendelijke uitnodiging ingaat???
        Mijn punt is dat we van programma’s bij de publieke omroep meer objectiviteit mogen verwachten en geen moderne heksenjacht. Er is altijd wel weer een of andere dwaas ide zich ergens toe geroepen voelt.

          /   Reply  / 
        1. bakker bik

          Menselijk publiekelijk kan GW ook erg goed, hoor en hij is heus verbaal capabel genoeg om dat ook bij zo’n talkshow te doen. Maw hij kan zo’n vertoning best wel aan. (niet huilie, huilie doen!!!)

            /   Reply  / 
          1. bakker bik

            Het moest zijn : mensen publiekelijk schofferen. Sorry

              /  
  5. Rita Janssen

    Al jarenlang woon ik in A’dam West. GEEN PROBLEEM. 156 nationaliteiten. GEEN PRO-BLEEM. Overwegend moslim. GEEN PROBLEEM. Zeker een of twee maal kom ik iemand met een burka tegen. GEEN PROBLEEM. 99,9% van al deze moslims zijn gewoon erg fatsoenlijke Nederlanders. GEEN PROBLEEM.

    Het enige probleem is dat er een bang, geblondeerd boertje uit het bronsgroen eikenhout is geklauterd die met populistische, banale ideeen verdeeldheid en angst zaait. DAT IS HET PROBLEEM.

      /   Reply  / 
    1. K.B. Lum

      Mag ik hier op reageren? Ik was getuige van het feit dat enkele maanden geleden een jongeman getooid met een keppeltje, klaarblijkelijk van Joodse afkomst volledig in elkaar geslagen, gestompt en getrapt werd terwijl mensen zoals als u Rita Janssen er bij stonden en keken er naar. Logisch dat je dan geen problemen hebt. Ik ben er regelmatig getuige van dat mensen in het zwart met hoeden op of gewoon gekleed met een keppeltje op, bespuugd en na gescholden worden.
      Komt mevrouw Janssen wel een buiten haar eigen 4 muren?

        /   Reply  / 
      1. bakker bik

        Ik heb een paar vragen. Wat deed u toen?
        Waar gebeurde dat dan?, want ik ken geen wijk in Nederland (buiten a’dam zuid/ buitenveldert om) waar je echt veel orthodox geklede joden ziet.

          /   Reply  / 
  6. bakker bik

    Men mag best het extremisme aan de kaak stellen, maar niet hele bevolkingsgroepen, dat is rascisme. Daarom zeg ik dat ik maar 1 limburger ken die ik een grote eikel vind.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>