Alleen spaghettivreters op Vlissingse hotelboot: Maar als er één Pool over de plank is…

VLISSINGEN – De Vlissingse Polenboot ligt al drie maanden te wachten op gasten, maar bleef leeg. Eindelijk wandelen zaterdag de eerste gasten over de loopplank op weg naar hun huisvesting. Maar dat zijn helemaal geen Polen! Slecht zes spaghettivretende Italianen waren er te vinden voor een verblijf op de boot. Er wordt naarstig gezocht naar Polen die wel willen. En wie weet: Als er één Pool over de plank is…volgen er misschien meer!

De gemeente Vlissingen heeft de Polenboot bedacht omdat huisjesmelkers in de binnenstad de Poolse gastarbeiders op elkaar proppen in kleine uitgewoonde huisjes. De buren vinden ze lastig, teveel zuipen en het is ook nog eens onveilig in zo’n Polenkot! Maar die Polen blijken helemaal niet zo happig op hun dobberende huis in de Binnenhaven. En nu maar hopen dat ze hun koudwatervrees overwinnen en aan boord stappen!

Lees ook:Polenboot is hem gesmeerd…Polen zijn er nog!
Lees ook:Polenhuisvesting Vlissingen breidt zich toch uit!
Lees ook:Vlissingse Polenboot is in aantocht
Lees ook:Brand in Polenpension Kapellebrug
Lees ook:Gastarbeiders de boot in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>