Polenboot is hem gesmeerd…Polen zijn er nog!


VLISSINGEN – De Vlissingse wethouder Pietje P. had het helemaal voor elkaar: De Polen zorgen voor overlast, dus moeten de Polen de boot in. Zo gezegd, zo gedaan. Scaramouche Hotelships BV. is naar de stad gelokt om via een hotelschip bedden beschikbaar te stellen voor de hardwekende en nog harder zuipende Polen. Met de afspraak dat het schip zeker twee jaar zou blijven. Dat termijn is lang niet vol gemaakt en de Polenboot is zonder de Polen vertrokken!

Het is onduidelijk waar de boot naartoe is gevaren. De Polenboot moest ervoor zorgen dat de huisjesmelkers rondom de binnenstad geen vrij spel meer kregen en dat de overlast voor omwonenden zou verdwijnen. De Polen hadden overigens amper belangstelling om op de golven hun vrije uurtjes door te brengen! De gemeente Vlissingen zou het vertrek betreuren!

Lees ook:Alleen spaghettivreters op Vlissingse hotelboot: Maar als er één Pool over de plank is…
Lees ook:Vlissingse Polenboot is in aantocht
Lees ook:Zie ginds komt de Polenboot….
Lees ook:PVV: Werkloze Polen Zeeland uit!
Lees ook:Polenhuisvesting Vlissingen breidt zich toch uit!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Polenboot is hem gesmeerd…Polen zijn er nog!

  1. pietje

    Indien de polenboot het schip is welke dat op de foto staat in dit artikel. Denk ik dat ik hem tegen gekomen ben. Zaterdag 13.30 uur op de Oosterschelde draaiende vanuit de Witte Tonnenvlije richting Krammersluis. Het lijkt me sterk dat er meer dan 1 schip met dit soort felle oranje strepen rondvaart.

      /   Reply  / 
  2. Polen

    U schrijft:”Het is onduidelijk waar de boot naartoe is gevaren.”.
    Maar er was een afspraak dat de boot 2 jaar zou blijven liggen.

    Pietje P. dacht het dus voor elkaar te hebben, maar als je en niet weet wat er onder de Polen leeft én je afspraken niet controleert, dan vertrekken Polen en boten zonder jou…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>