Panne! Bus van het gas!

VLISSINGEN – Met een slakkengang komt lijn 55 van Connexxion zaterdag om 12.26 uur aantuffen. Ruim voor de bushalte aan de Koudekerkseweg in Vlissingen stopt het voertuig er helemaal mee. Tien minuten te laat. De bus wil geen meter verder op aardgas!

De buschauffeur biedt een stuk of vier keer zijn verontschuldigingen aan en belt snel de centrale voor een vervangende bus. “Ze moesten zo nodig op aardgas gaan rijden, maar geef mij maar weer gewoon diesel. Het heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag gevroren en dan wil het regelmatig mis gaan met de gastoevoer”, verduidelijkt hij. Een reiziger moppert en stapt meteen uit, de andere negen passagiers wachten tien minuten op de andere bus. De eigen chauffeur stapt mee over en de reis komt gelukkig tot een goed einde. De bus met panne blijft op de President Rooseveltlaan in Vlissingen achter.

Lees ook:Dieseltank truck mist 500 litertjes…
Lees ook:Dieseldiefstal!
Lees ook:Yerseke zonder gas!
Lees ook:Brandstofdief gearresteerd!
Lees ook:Dieseldieven gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>