Bus de weg kwijt! Chauffeur in de bonen!

VLISSINGEN – Het is maandag 11.16 uur. Bus 55 van Connexxion stopt precies op tijd bij de halte Ter Reede op de Vlissingse Koudekerkseweg. Hij moet rechtsaf slaan de President Rooseveltlaan op. Wat nu? De bus rijdt in volle vaart rechtdoor!

Pas ter hoogte van Lammerenburg roept de chauffeur door zijn microfoon: “Ik heb het vermoeden dat wij een stukje verkeerd rijden. Ik moest de route van lijn 55 nemen, maar ben met die van lijn 58 bezig. Dus gaan wij een stukje terug”, klinkt het. Zo gezegd zo gedaan en bij de Bloemenlaan gaat de buschauffeur in de bonen zeven minuten later verder met de geplande route. Een geduldige passagier stapt in de President Rooseveltlaan uit en drie nieuwe wachtende reizigers stappen met een chagrijnig gezicht in bus 55!

Lees ook:Werkzaamheden bushaltes President Rooseveltlaan!
Lees ook:Panne! Bus van het gas!
Lees ook:Werkzaamheden President Rooseveltlaan!
Lees ook:Wegafsluiting Vlissingen!
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingen!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bus de weg kwijt! Chauffeur in de bonen!

  1. henk de vries

    Dit is toch geen bus die op hol slaat. Dit is een chauffeur die verkeerd rijdt. Als je zonodig dingen moet verzinnen, ga dan een andere hobby zoeken en stop met je blog.

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Wat een onzin bericht. Er rijden wel meer bussen verkeerd in de wereld. Is het nog komkomertijd ofzo? Plaats dat bericht van die kat die voor de verkeerde voordeur zat ook nog even!

      /   Reply  / 
  3. Tja

    Moet je de rest van de berichten lezen ?:S netzo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>