Tasjesrover overdenkt zonden in Torentijd!


TERNEUZEN – Op vrijdag 4 maart is een tasjesroof gepleegd in Terneuzen, op de Guido Gezellestraat, om ongeveer 22.15 uur. De dader blijkt inmiddels gepakt!

Een (toen nog) onbekende man stelde een vraag aan een 22-jarige Terneuzense vrouw. Zij gaf antwoord op de vraag en toen trok de man haar tas van haar arm. Door de onverwachtheid van dat moment raakte de vrouw in onbalans en kwam zij ten val. De tasjesrover rende hard weg. De vrouw kon snel opkrabbelen en is de man achterna gerend. Een voorbijganger kon de tasjesdief bij zijn jas grijpen, maar deze bleef doorrennen, trok zijn jas uit en liet deze achter. De vrouw riep vervolgens nog een voorbijganger aan en deze man kreeg de dief zover dat hij de tas aan hem gaf. De vrouw heeft aangifte gedaan van de beroving en agenten van de Zeeuwse politie hebben getuigenverklaringen opgenomen. Naar aanleiding van het goede signalement dat zowel de vrouw als de getuigen hebben opgegeven aan de Zeeuwse politie, is de tasjesrover dinsdagmiddag om 13.00 uur aangehouden in zijn woning. Het betreft een 40-jarige man uit Terneuzen. Hij heeft de beroving bekend en is ingesloten in een politiecel in Torentijd.

De politie na een tasjesroof:

Lees ook:Tasjesrover faalt in Vlissingen!
Lees ook:Krasse bejaarde zet achtervolging in op tasjesrover
Lees ook:Dief rukt ketting van hals Terneuzense vrouw!
Lees ook:Straatroofpoging!
Lees ook:Ernstig mishandeld door ex!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>