Je mag een gegeven Langnek niet in de bek kijken!


KAPELLE – In de gemeente Kapelle zijn ze nog ruzie aan het maken over de honderd gratis kaarten die De Efteling beschikbaar stelt. Burgemeester Stapelkamp moet daarvoor even naar Kaatsheuvel om de kaartjes op te halen tijdens de opening van het nieuwe park onderdeel Ravelijn, maar dat vertikt de Zeeuwse nieuwkomer!

Stapelkamp laat zichzelf niet gebruiken als reclamezuil door het sprookjespark. Zijn wethouder Jon Herselman – volgens insiders de enige echte baas van het dorp- is het er niet mee eens. Hij wil als locoburgemeester de kaartjes gaan ophalen (en dat mag van De Efteling!) en ze verdelen onder de deelnemers van de Kindervakantieweek. De gemeenteraad vindt dat een dom idee, omdat de burgervader en zijn loco op één lijn moeten zitten. Burgemeester Verhulst van Goes gaat trouwens wel naar Kaatsheuvel om de kaartjes op te pikken. Hij schenkt ze aan de arme Goesenaren en die mogen ook nog eens gratis met de bus naar het sprookjespark. Tsja, zo kan het ook! Dit niet zo vrolijke sprookje wordt vervolgd….

Lees ook:Burgemeester Kapelle toch stiekem naar De Efteling! + foto!
Lees ook:Holle Bolle Gijs vreet Kapelse bedelbrief Efteling vrijkaarten op!
Lees ook:Herbenoeming burgemeester Stapelkamp!
Lees ook:Burgemeestersprookje Efteling is smakeloos voor Anton Stapelkamp!
Lees ook:Peijs krijgt d’r zin niet: Ook geen vrouwelijke burgemeester voor Kapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>