Holle Bolle Gijs vreet Kapelse bedelbrief Efteling vrijkaarten op!


KAPELLE – Het Kapelse Efteling sprookje lijkt nu echt over & uit! Nadat de dwarse burgervader Anton Stapelkamp weigerde om naar De Efteling te gaan om 100 vrijkaartjes op te pikken en zijn loco niet mocht, probeerde de ondernemersvereniging via een bedelactie alsnog de tickets binnen te krijgen. Helaas! De Efteling trapt er niet in! Ofwel: Holle Bolle Gijs (bekend van de hit: Papier hier!) heeft de bedelbrief opgevreten! Burp!

Stapelkamp heeft zich niet populair gemaakt. In het Omroep Zeeland radioprogramma ‘Zeikt u maar!’ sneerde een luisteraar vrijdagmiddag dat de burgerpapa alweer moet vertrekken! De Efteling is niet van plan om alsnog gratis kaarten aan het dorp van Balkenende en de Jager te geven. Had Stapelkamp maar moeten komen afgelopen donderdag tijdens de opening van sprookjesshow Ravelijn. Had ie voor 3600 euro kaartjes mee naar huis mogen nemen!

Lees ook:Je mag een gegeven Langnek niet in de bek kijken!
Lees ook:Oorlog in ‘Zegt u het maar’: Muziek exit!!!
Lees ook:Burgemeester Kapelle toch stiekem naar De Efteling! + foto!
Lees ook:Omroep Zeeland veegt eindelijk eigen straatje schoon…..
Lees ook:Nasleep Concert at SEA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>