Uitreiking Culturele prijs Goes!


GOES – De Culturele Prijs Goes wordt zaterdag 16 juni uitgereikt aan de jonge, talentvolle dirigent MaNOj Kamps. Dat gebeurt in de Grote Kerk,aan de Singelstraat 21 van genoemde plaats. Aanvang: 19.45 uur.

Deze prijs wordt door de Culturele Raad uitgereikt aan personen en organisaties die opvallende prestaties hebben geleverd. MaNOj Kamps (1988) is één van de meest opvallende talentvolle dirigenten van de jonge generatie. MaNOj, ex-leerling van het tweetalig vwo op Pontes, studeerde in juni 2011 summa cum laude af voor koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds september 2011 is MaNOJ Kamps dirigent en artistiek leider van het Haags Vocaal Ensemble.

Zaterdag wordt het programma Promised Land onder leiding van MaNOj Kamps uitgevoerd door het Haags Vocaal Ensemble, samen met leerlingen van Pontes Goese Lyceum en Dalton Voorburg, Stichting Dansz uit Goes, het Kampen Boys Choir, instrumentalisten van het Koninklijk Conservatorium, JongKC en organist Jan Hage.

Na het concert, waarbij werken worden uitgevoerd van Tippett, Copland, Stravinsky en Bernstein wordt de prijs uitgereikt door de voorzitter van de Culturele Raad. De prijs bestaat uit een ets “Musica”gemaakt door de Goese kunstenaar Ton Lamper. Het concert wordt gerealiseerd door nauwe samenwerking tussen de Rotary, het Haags Vocaal Ensemble en de Culturele raad Goes.

Toegang € 17,50| CJP/studenten € 15,00, inclusief programma en consumptie.

Voor kaartverkoop, reservering en nadere informatie: www.rasconcert.nl

Lees ook:Kandidaten gezocht voor Culturele Prijs Goes!
Lees ook:Duo Vrieswijk – Toxopeus in locaties SVRZ!
Lees ook:Klassiek duo bij SVRZ!
Lees ook:Carel Kraayenhof Ensemble bij WVO Zorg!
Lees ook:Muziekfestival Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>