Messentrekker bij hondenruzie!

mes
HULST – Nadat een 48 jarige Belg het vrijdagmiddag in Hulst aan de stok kreeg met een hondenbezitter, werd hij door deze man geslagen en bedreigd met een mes.

Rond 13.30 uur loopt het later slachtoffer met zijn vrouw over de Overdamstraat in Hulst. Hun twee hondjes lopen bij hen. Op het moment dat een man met een pitbull passeert rent deze hond op de hondjes van de aangever af. Als de honden dreigen te gaan vechten springt de aangever tussen de honden en schopt hij de pitbull. Dit schiet volledig in het verkeerde keelgat van de eigenaar van die hond.

Mes
De eigenaar van de pitbull, een man met een donkere gewatteerde jas, een beige baseballpet en getatoeëerde handen en vingers, pakt zijn hondenriem en slaat daarmee op het hoofd van de Belg. Als deze commentaar geeft krijgt hij een tweede klap met de ketting van de hondenriem. De aangever weet dan die riem te pakken te krijgen en trekt deze uit de hand van zijn belager. Die laat het er echter nog niet bij zitten en trekt een mes. Hiermee wordt de Belg bedreigd, maar als hij de hondenriem terug geeft, loopt de messentrekker weg.

De schermutseling en bedreiging werd op afstand gadegeslagen door een vrouw die haar Jack Russel aan het uitlaten was. De politie hoopt met haar in contact te komen.

Lees ook:Hond bijt hond
Lees ook:Geen honden op Vlissingse stranden!
Lees ook:Jagende honden!
Lees ook:Gevaarlijke hond in beslag genomen!
Lees ook:Hond bijt schaap dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>