Help de Oostbeer aan een naam!

vraagteken

VLISSINGEN –  De restauratie van de Oostbeer aan de Commandoweg in Vlissingen is afgelopen voorjaar gestart. De Oostbeer is nu helemaal klaar! Via 2 moderne entrees kunnen bezoekers de Oostbeer onder leiding van een gids betreden.

4000 euro nodig voor Oostbeerletters

We vinden het belangrijk dat de Oostbeer niet alleen aan de binnenkant mooi is, maar ook aan de buitenkant. Zo komen er informatieborden en zitjes. Via de website www.voorjebuurt.nl loopt een crowdfundingsactie zodat we mooie, stalen letters op de buitenmuur kunnen plaatsen van het woord Oostbeer. Hier is 4000 euro voor nodig. We zitten nu al op 40% van ons doelbedrag en hebben nog 11 december om het te halen. Doe ook met ons mee om samen de Oostbeer mooier te maken. Vanaf 10 euro doe je mee en krijg je unieke tegenprestaties, zoals een naamsvermelding op het informatiebord in de Oostbeer. Doe mee en help de Oostbeer aan haar naam!

Vragen over de crowdfunding? Neem contact op met:

  • Stichting Vesting Vlissingen
  • Contactpersoon: Mevrouw N. van Heulen. Bereikbaar via e-mail [email protected] en telefoonnummer (0118) 48 73 26 of (06) – 52 86 80 44.

Lees ook:Nacht van de Nacht: kijkje bij de Oostbeer!
Lees ook:Crowdfunding succesvol bij culturele initiatieven
Lees ook:Oostbeer open!
Lees ook:Oostbeer bekijken!
Lees ook:Vlissingse Paaszaterdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>