Voorverkoop zwemabonnementen!

THOLEN – Het is weer mogelijk om digitaal seizoenabonnementen voor de zwembaden aan te vragen en/of in te schrijven voor zwemlessen. De voorverkoop duurt tot en met 9 april 2017. Tijdens de voorverkoop geldt een korting van € 5,00 op de seizoenabonnementen en zwemleskaarten. De voorverkoop in de kernen komt hiermee, evenals vorig jaar, te vervallen. Mocht u problemen hebben met het invullen van het digitale formulier, dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente  via tel. 14 0166.

DigiD

Voor het invullen van het formulier heeft u een DigiD nodig. Hier vindt u meer informatie over het aanvragen van een DigiD. Verdere informatie over de zwembadabonnementen vindt u hier.

Lees ook:Aanvraag leerlingenvervoer Tholen!
Lees ook:Voorverkoop zwemabonnementen!
Lees ook:Kent u iemand die een lintje verdient?
Lees ook:Voorverkoop zwemabonnementen Kloosterzande!
Lees ook:Omgaan met digitale overheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>