Ook bij WVO Zorg Week van de Zorg

VLISSINGEN – De Week van Zorg en Welzijn is. van 13 tot en met 18 maart. Op diverse locaties van WVO Zorg worden deze week activiteiten georganiseerd. Van optredens, een bingomiddag tot een dementiecafé.

Op 17 maart is er om 19.30 uur een optreden van Joop Meulmeester in Oost-Souburg (Nieuw Bachtenpoorte) en 18 maart treedt muziekvereniging Arnemuiden om 14.30 uur op in Vlissingen (Ter Reede). Zaterdag 18 maart kunnen bezoekers in Ter Reede ’s ochtends om 11.30 uur genieten van een klassiek concert en ’s middags om 14.30 uur van een optreden van Yesterday’s Papers. Voor mantelzorgers van mensen met dementie en voor belangstellenden die meer over dementie te weten willen komen, wordt er op donderdagmiddag 16 maart om 14.30 uur een dementiecafé georganiseerd in Oost-Souburg bij de Gouwe Tuyn. Onderwerp van deze middag is ‘een veilige en vertrouwde omgeving’. Alle activiteiten in deze week zijn te vinden op de site www.wvozorg.nl.

Om dagelijkse praktijk en onderwijs op elkaar aan te laten sluiten, volgen studenten van het Hoornbeeck College en Scalda (MMZ-opleiding) een dementiescholing bij WVO Zorg tijdens de week van Zorg en welzijn.

Lees ook:Dementiecafé bij WVO Zorg!
Lees ook:Dementiecafé WVO Zorg!
Lees ook:Dementiecafé in Oost-Souburg
Lees ook:Activiteiten WVO Zorg tijdens Wereld Alzheimerdag!
Lees ook:Week tegen eenzaamheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>