Meer inkomsten met sponsoring en crowdfunding’

WAARDE – Namens uw vrijwilligersorganisatie kan u woensdag 4 oktober deelnemen aan de workshop ‘Meer inkomsten met sponsoring en crowdfunding’. Deze workshop vindt plaats van 19.00 uur tot 21.30 uur in dorpscentrum MeerWaarde, Mauritsstraat 4 in Waarde.

Heeft uw organisatie meer sponsoren nodig? Of zijn er plannen voor aanpassingen aan het complex en is hier nog financiering voor nodig? Dan is deze workshop precies wat u zoekt!

Er wordt gestart met de voordelen van een vernieuwend sponsorbeleid. In deel twee van de avond wordt besproken welke mogelijkheden crowdfunding biedt en hoe u dit succesvol toepast. Na deze avond heeft u een duidelijk beeld van de kansen die er liggen op het gebied van sponsoring en crowdfunding.

Inschrijven kan als vrijwilligersorganisatie via www.reimerswaal.nl/cursusaanbod of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Doe dit voor 24 september a.s. De kosten voor deelname bedragen € 15,00 per deelnemende vereniging.

Deze workshop wordt aangeboden vanuit Aanbod VerenigingsOntwikkeling (AVO), een initiatief van de gemeenten Borsele, Kapelle, Goes en Reimerswaal. Wilt u nog meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente Reimerswaal en vraag naar Jordan van Langevelde, telefoonnummer 14 0113.

Lees ook:Meer inkomsten met sponsoring en crowdfunding
Lees ook:Themabijeenkomst Dichterbij de media!
Lees ook:Tips en adviezen voor secretarissen van vrijwilligersorganisaties
Lees ook:Wandelen!
Lees ook:Boksen Hansweert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>