Themabijeenkomst Dichterbij de media!


KRUININGEN – De gemeenten Kapelle, Borsele, Reimerswaal en SMWO Goes houden woensdag 23 mei de themabijeenkomst ‘Media’. Deze vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in het dorpshuis van Kruiningen.

Het doel van de bijeenkomst is om de sportvereniging en vrijwilligersorganisatie dichter bij de media te brengen. U krijgt van journalisten uitleg over hoe dagbladen, huis-aan- huiskranten, radio en televisie te werk gaan. Na deze uitleg is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de media. Daarbij wordt ook uitleg gegeven over hoe u als vereniging of vrijwilligersorganisatie om kunt gaan met social media, zoals Twitter en Facebook. De kosten voor deze themabijeenkomst bedragen € 7,50 per persoon. Opgeven bij meneer van Langevelde (gemeente Reimerswaal) via [email protected] of 0113 – 39 53 71.

Lees ook:Tips en adviezen voor secretarissen van vrijwilligersorganisaties
Lees ook:Fietstocht ‘zorg’ door Reimerswaal!
Lees ook:Meer inkomsten met sponsoring en crowdfunding’
Lees ook:Aantrekkelijk cursusaanbod voor vrijwilligers!
Lees ook:Fietstocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>