Informatieavond Janseniuslaan

hulst logo

HULST – De Woonstichting Hulst is de afgelopen jaren druk doende geweest met de vernieuwing van de oude bejaardenwoningen aan de Janseniuslaan en de Oude Polderstraat in Hulst. Nu de nieuwe woningen zijn gerealiseerd, is het tijd om ook de openbare ruimte rondom de woningen aan te pakken.

Het is de bedoeling om binnen dit gebied de wegen, parkeerplaatsen en de trottoirs her aan te leggen. Ook de groenvoorziening en de openbare verlichting worden aangepakt.

Vóór deze vernieuwingswerken wordt ter plaatse ook de riolering volledig vernieuwd. De huidige riolering is namelijk verouderd. Het rioolstelsel dat wordt aangelegd, is een gescheiden stelsel. Regenwater en afvalwater worden apart opgevangen en afgevoerd. Het regenwater zal uiteindelijk via een nog aan te leggen sloot worden afgevoerd naar de watergang langs de Hontenissestraat.

Informatieavond
Op dinsdag 17 oktober 2017 vindt een informatieavond plaats over de geplande herinrichting en werkzaamheden. Deze bijeenkomst vindt plaats in het stadhuis te Hulst, gelegen aan de Grote Markt 21. Bewoners kunnen deze avond vanaf 18.30 tot 20.30 uur op een tijdstip van voorkeur binnenlopen om zichzelf te laten informeren. Er wordt informatie verstrekt over de uit te voeren werkzaamheden. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken.

De rioolwerkzaamheden en de herinrichting staan gepland in het voorjaar 2018. Voorafgaand aan (en ook nog tijdens) de werken worden door Delta werkzaamheden uitgevoerd aan de kabels en leidingen; onder andere aan de gas- en waterleiding.

Lees ook:Openbare ruimten rondom bejaardenwoningen
Lees ook:Informatieavond Julianastraat Heikant
Lees ook:Infoavond Nieuw-Hulst!
Lees ook:Rotonde Hulst!
Lees ook:Werkzaamheden Sint Jansteen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>