BLØF opent het eigen festival met CØVER AT SEA


BROUWERSDAM – Op Concert at SEA wordt dit jaar een nieuw programmaonderdeel geïntroduceerd. Gastheer BLØF en enkele muzikale vrienden openen het festival zelf op vrijdag 17 juni onder de noemer CØVER AT SEA. Uit een lijst van meer dan twintig liedjes aangedragen door de band kan het publiek via 3FM.nl bepalen welk nummers ze graag willen horen op het festival.

In de lijst die samengesteld is door BLØF staan uiteenlopende nummers van AC/DC tot Otis Redding en Kings of Leon. ‘Het is een zeer diverse lijst waarvan we het zelf ook bijzonder spannend vinden welke kant het op gaat. Maar vooral ook zijn we heel benieuwd naar wat onze bezoekers graag van ons willen horen en waarom. We zullen de lijstjes op 3fm.nl met interesse volgen en hopen de komende jaren voor een geslaagde opening te zorgen van ons festival.’ aldus bassist Peter Slager.

Concert at SEA is met 40.000 bezoekers per dag uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Nederland. Op het festival 17 en 18 juni aan de Zeeuwse kust spelen behalve gastheer BLØF grote namen als Anouk, Ilse DeLange, De Dijk en The Baseballs. Bezoekers roemen het festival behalve om de programmering ook vanwege de prachtige ligging aan zee, de lage toegangsprijs, de gemoedelijke sfeer en het heersende vakantiegevoel. Vele bezoekers combineren het tweedaags festival met een korte vakantie in Zeeland. Er zijn nog enkele camping en bungalow-arrangementen beschikbaar via de festivalsite.
Zaterdagkaarten zijn uitverkocht. Weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag zijn verkrijgbaar via www.concertatsea.nl, PRIMERA winkels en telefonisch via 0900-9000500.

Paskal kruipt in de huid van Otis:

http://www.youtube.com/watch?v=HWlIsvzT__M

Lees ook:Concert at Sea succesvol!
Lees ook:Ed Kowalczyk op Concert at Sea
Lees ook:Ook Racoon op Concert at Sea!
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(24): Concert at Sea, Brouwersdam!
Lees ook:Programma Concert at Sea krijgt vorm!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>