Vlissinger overlijdt alsnog door brand in ‘s-Gravenpolder

‘S-GRAVENPOLDER – De 33-jarige Vlissinger die op 14 mei zwaar gewond raakte bij een brand in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Spoorweg in ‘s-Gravenpolder, is gistermiddag in een ziekenhuis in het Belgische Leuven overleden.
De brand brak midden in de nacht uit en legde een bedrijfsverzamelgebouw met daarin onder meer een garagebedrijf compleet in de as. De Vlissinger werd buiten aangetroffen met zware brandwonden. Hij is vermoedelijk in de garage geweest. Wat hij daar deed midden in de nacht is niet duidelijk geworden.

De man is een tijdje bij het garagebedrijf werkzaam geweest als stagiaire, maar werkte er niet meer. Ook de eigenaar heeft geen benul wat de Vlissinger in zijn zaak deed. Het slachtoffer is na de brand niet meer aanspreekbaar geweest. De politie heeft hem dus niet meer kunnen verhoren.

Lees ook:Politie arresteert Middelburger voor fatale brandstichting
Lees ook:Grote brand!
Lees ook:Autodief snel gepakt!
Lees ook:Auto in de fik, Westerscheldetunnel dicht
Lees ook:Brand verpleeghuis!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vlissinger overlijdt alsnog door brand in ‘s-Gravenpolder

  1. Pingback: Politie arresteert Middelburger voor fatale brandstichting | Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>