Dode in kanaal is vermiste Belgische

SAS VAN GENT – De auto met daarin een lijk die dinsdag uit het Kanaal Gent-Terneuzen is gevist, is van de Belgische An Kimpe. De vrouw uit Edegem wordt al vijftien maanden vermist, meldt de Gazet van Antwerpen. Het lichaam in de auto, een antracietgrijze Opel Astra, is dan ook waarschijnlijk van de Edegemse.

Op 18 februari 2008 vertrok de toen 36-jarige An Kimpe ‘s ochtends met de auto om naar haar werk te gaan. Maar daar kwam ze nooit aan. Sindsdien ontbrak van de vrouw en haar auto elk spoor. Bij werkzaamheden op het kanaal stuitten werknemers van Rijkswaterstaat op de auto. “Onze Nederlandse collega’s stelden vast dat de wagen internationaal geseind stond. De auto is van An Kimpe”, bevestigt Alain Remue van de Belgische justitie tegenover de Gazet van Antwerpen. Hoewel het zeer waarschijnlijk is dat het lijk in de auto van de Edegemse is, moet onderzoek dat nog officieel uitwijzen. Ook moet het Nederlands Forensisch Instituut vaststellen of het om een ongeluk, een wanhoopsdaad of een misdrijf gaat.

Lees ook:Lichaam in auto is inderdaad van Belgische An Kimpe
Lees ook:Lugubere vondst in kanaal
Lees ook:Auto in kanaal blijkt gestolen Jaguar
Lees ook:Vrouw met drugs wandelt over snelweg!
Lees ook:Tholenaar spiest auto op paaltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>