Girlpower: Meisje (16) valt ‘ex’ aan in rechtbank

rechterMIDDELBURG – Een gevalletje girlpower gisteren in de rechtbank van Middelburg. Daar probeerde een zestienjarig meisje uit Leiden haar ex de ogen uit te krabben of een klap voor zijn gevel te verkopen toen agenten hem de rechtszaal in voerden. De parketpolitie kon nog net voorkomen dat ze de 22-jarige man iets aandeed.

Het meisje was veertien jaar toen ze een seksuele relatie met de verdachte kreeg. De man dacht aanvankelijk dat ze zestien was. Na enige tijd vertelde ze dat ze jonger was. Desondanks bleef hij met haar naar bed gaan. Nu de relatie ten einde is, is ook het meisje van haar roze wolk gekieperd. “Ik was verliefd op hem en liefde maakt blind”, liet ze de rechter weten. Terugkijkend vindt ze dat de man, die ook veel in Vlissingen verbleef, haar misbruikt heeft.
De man verdwijnt waarschijnlijk voor een tijdje achter de tralies. Niet alleen vanwege seksueel misbruik, maar ook wegens een steekpartij in de President Rooseveltlaan in Vlissingen op 26 juni vorig jaar. Daarbij raakte een 24-jarige Vlissinger zodanig gewond dat hij nu gedeeltelijk verlamd is en nog nauwelijks kan zien. Ook dwong hij zwakker begaafde jongeren telefoonabonnementen af te sluiten en scooters en laptops te kopen op afbetaling. De man pakte die spullen vervolgens af en verkocht ze. Er is acht jaar celstraf tegen hem geëist.

Lees ook:Werkzaamheden President Rooseveltlaan!
Lees ook:Benzinedief!
Lees ook:OM eist 4 jaar cel voor stekende Irakese homo
Lees ook:Meisje (16) op snorfiets zwaargewond na botsing Yerseke!
Lees ook:Meisje crasht met fiets!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Girlpower: Meisje (16) valt ‘ex’ aan in rechtbank

  1. de schoolmeester

    De eis is 8 jaar, maar wat krijgt hij nu echt? Hij lijkt me echt een aanwinst voor de maatschappij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>