Brand wekt ouderen in Cederhof ruw uit slaap

KAPELLE – Het was vanochtend niet bepaald relaxed ontwaken voor een groep ouderen in verzorgingshuis Cederhof in Kapelle. De slaperige senioren werden vijf uur in de ochtend door de brandweer uit hun woning gehaald omdat in een meterkast op de eerste verdieping brand was ontstaan.

De gang stond al gauw onder de rook, zodat tot evacuatie werd overgegaan. Dat plan bleek niet geweldig goed uit te pakken omdat de oudjes zowat onwel raakten door de enorme rookontwikkeling. De brandweer besloot daarop eerst de gang te ventileren en daarna pas de bejaarden uit hun kamer te halen. De blussers hadden het vuur al snel in bedwang en konden de uitgerookte senioren weer terug naar hun woning.

 

Lees ook:Bejaarden geëvacueerd tijdens fik in Hansweert
Lees ook:Reynaertcollege wil overlastjeugd aanpakken: Maar worstelt met rechten van schooltuig!
Lees ook:Ex dringt woning 24-jarige vrouw binnen
Lees ook:Autobrand op A58 bij Kapelle!
Lees ook:Grote brand in Vlissings restaurant Gevangentoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>