Gebrekkige communicatie tijdens kernramp oefening!


GOES- De veiligheidsregio Zeeland, het Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu en Defensie hebben donderdagavond een oefening gehouden rond een fictief ongeluk waarbij radioactieve straling vrijkwam. Maar tijdens deze “kernramp” bleek de communicatie gebrekkig!

Hoeveel extra doden dit probleem zou opleveren is onduidelijk. Wel is duidelijk dat de communicatie tussen de deelnemende hulpverlenende groepen ver onder maat is. Aan de oefening deden onder andere ook de brandweerkorpsen van Goes, Wemeldinge en Terneuzen mee. En nu maar hopen dat er nooit in het echt een kernramp vanuit de kerncentrale in Borssele komt. En dat als het helaas wel gebeurt de communicatie goed is!

Lees ook:Militaire oefening
Lees ook:Militaire oefening met helikopters!
Lees ook:Militaire oefening!
Lees ook:ADRZ oefent met groot aantal Lotusslachtoffers!
Lees ook:Tevreden over communicatie Terneuzen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gebrekkige communicatie tijdens kernramp oefening!

  1. Sidqj

    Jammer dat je niet je bronnen verifieert op juistheid van informatie maar klakkeloos kopieert en opklopt. Lees de uiteindelijke evaluatie en trek geen voorbarige conclusies.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>