Lekkere strandwijven gezocht!


RENESSE – Ben jij tussen de 18 en 23 jaar en niet verlegen? Vind je het leuk om een gave zomerbaan te hebben, lekker in bikini rond te lopen en onderdeel te zijn van een spektakel? Dan ben jij vast en zeker de ideale Beachbabe of Beachdude voor Beachclub on tour!

Het gaat om Summer of Beach Fairs, waarbij een kunststrand weggelegd wordt, meestal in het centrum van een plaats of bij een winkelcentrum. Op dit strand bevindt zich de Beachclub met strandstoeltjes, een beacholleybalveld en een strand met kinderanimatie en spelletjes en om het uur is er kinderbeachdisco.
De bedoeling is, dat jij dit geheel samen met de andere girls en boys gaat ‘hosten’, begeleiden en ook compleet verzorgen, dus kinderstrandspelletjes en kinderdisco doen, meedoen met het beachvolley, draaien in de DJ-boot als ook een klein stukje horeca/bediening op het strandterras met de strandstoeltjes. En daarnaast uiteraard ook nog een stukje ‘freestyle’ dansen en entertainment voor zo ver je jezelf daartoe geroepen voelt. Het levert nog euro’s op ook. Informatie: 06-37197363

Lees ook:Perry’s op een na beste strandpaviljoen van Nederland
Lees ook:De Zeeuwen hebben lentekriebels…
Lees ook:De plek…(3) Domburgse strand!
Lees ook:Zeer schone stranden op Schouwen-Duiveland
Lees ook:Zeeland gedoodverfde favoriet in verkiezing Schoonste Stranden Top 10!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lekkere strandwijven gezocht!

  1. Corset-lover

    Mijn vriendin is volgens mij heel geschikt voor dit baantje. Mag wel zeggen dat ze een lekker figuurtje heeft en graag in bikini loopt.
    Als de organisatie van de Summer of Beach Fairs hun @mail-adres wil geven wil ik graag ‘n foto van haar sturen.
    Groetjes

    Reactie redactie: [email protected]

      /   Reply  / 
  2. frank bikker

    Kortom wie wil zich beschikbaar stellen om anderen op te geilen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>