Zeeland gedoodverfde favoriet in verkiezing Schoonste Stranden Top 10!

supportervanschoon blog
RITTHEM – Nederlanders kunnen sinds afgelopen mandag stemmen om hun favoriete strand in de Schoonste Stranden Top 10 van Supporter van Schoon te krijgen. De stranden aan de Zeeuwse kust doen het standaard uitstekend: de afgelopen tien jaar kwam maar liefst acht keer een Zeeuws strand als winnaar uit de bus. Om de prijzenregen compleet te maken werd afgelopen donderdag de Zeeuwse beachclub Perry’s ook nog eens uitgeroepen tot Beste Strandpaviljoen van het Jaar 2013. Met de introductie van de Schoonste Stranden top 10, waarin publiek en experts voor het eerst evenveel invloed hebben, maken alle 17 deelnemende Zeeuwse stranden meer dan ooit kans op een eervolle vermelding.

De verkiezing heeft dit jaar een nieuwe opzet, waarin het publiek een even grote stem heeft als de experts. Voorgaande edities werd de winnaar bepaald door de inspecties van de ANWB-inspecteurs en koos het publiek zijn eigen winnaar. Omdat bij de schoonheid van de stranden de inzet en medewerking van het publiek juist van groot belang is, spelen zij vanaf dit jaar een nog belangrijkere rol. Hun stem bepaalt vanaf nu de helft van het eindresultaat. De beoordeling van de inspecteurs bepaalt de andere helft. Onder de personen die tussen nu en 14 augustus via www.supportervanschoon.nl op de uiteindelijke nummer één stemmen wordt een barbecue voor tien personen op hun favoriete strand verloot.

Bastiaan Ragas gaf dit jaar in Zandvoort de aftrap voor de verkiezing. De zanger en acteur weet hoe het is om in de top 10 te staan, want in de jaren 90 scoorde hij vijftien hits met de populaire jongensband Caught in the Act. “Het bewust maken van de noodzaak om je rommel op te ruimen is belangrijk. En prijzen uitreiken is altijd beter dan bekeuringen uitdelen.”

Lees ook:Stem op de Vlissingse stranden!
Lees ook:Stem ook op de Vlissingse stranden!
Lees ook:Schoonste stranden verkiezingen 2016. Stem op onze stranden!!
Lees ook:Schoonste strand?
Lees ook:Trots op de West Zeeuws-Vlaamse stranden?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>