Vlissinger “zomaar” in elkaar gemept!


VLISSINGEN – Een 24-jarige Vlissinger is in de nacht van zondag op maandag rond 3.30 uur in de Gerbrandystraat in zijn woonplaats zonder reden of oorzaak door enkele personen mishandeld.

Het slachtoffer stond met twee vrienden te praten toen een onbekende man aan kwam lopen die ruzie zocht. Hij begon te vechten met de 24-jarige man. Ze vielen allebei en de 24-jarige verloor het bewustzijn. Vervolgens kwam er een auto aan waaruit twee mannen stapten die tegen het hoofd van de 24-jarige man gingen schoppen. De mannen zijn daarna weggereden in de richting van Koudekerke. Het slachtoffer is met de ambulance naar Goes gebracht, waar bleek dat hij een gebroken neus, een lichte hersenschudding, twee blauwe ogen, een bult en schaafwonden op zijn voorhoofd had opgelopen. Zondagavond werd de eigenaar van de auto, een 20-jarige Vlissinger, aangehouden en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Lees ook:Zware mishandeling!
Lees ook:Vechtersbaas gearresteerd!
Lees ook:Gastje (17 !) geeft treinconducteur kopstoot!
Lees ook:In elkaar geslagen!
Lees ook:Man steekt Middelburger in zijn gezicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>