Vlissingse burgemeester René Roep AAN HET WERK als vuilnisman!


VLISSINGEN – Geen lintjes doorknippen, op de koffie bij een slechthorende 100-jarige of een bruidspaar stalken. Nee, de Vlissingse burgemeester gaat maandagochtend aan het werk…..als vuilnisman in zijn stad!

“Doet hij eindelijk echt werk”, hoor ik een raspessimist al zeggen. Maar onderschat de taken van de Vlissingse burgervader niet. Hij gaan aan de vuilniswagen hangen om te ervaren wat er allemaal bij komt kijken om het afval op te halen en waar de medewerkers bijvoorbeeld tegen aan lopen tijdens het werk. Maar…wat blijkt nu…Roep heeft bijna hetzelfde trucje al in zijn vorige gemeente Gilze en Rijen gedaan! Misschien toch een geheime hobby van hem?

Lees ook:Nieuwe Vlissingse burgervader René Roep aan het werk
Lees ook:Nieuwe Vlissingse burgemeester René Roep geïntimideerd
Lees ook:Proeven met afvalinzameling!
Lees ook:Als Hedwigepolder droog blijft gaat België voor 800 miljoen nat!
Lees ook:Stem voor het schoonste strand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>