Taxichauffeur gemept!


ZIERIKZEE- Op het Sas in Zierikzee is in de nacht van dinsdag op woensdag een 37-jarige taxichauffeur uit De Bilt door een klant geslagen.

De chauffeur had in Renesse drie mannen opgepikt die naar Zierikzee wilden. Bij het afrekenen werd hij door één van hen geslagen en vastgepakt waarna een worsteling ontstond. De drie mannen zijn er daarna vandoor gegaan zonder buit. De taxichauffeur liep een striem op in zijn nek en een rode plek onder zijn oog.

Signalementen:

Persoon 1:

Man met een bleek uiterlijk van ongeveer 25 a 30 jr, lengte ca 1.80 – 1.85 cm. Heeft blond, sluik haar. Geen baard of snor. Droeg vrijetijdskleding, zomerjas, donker van kleur. Sprak redelijk goed Nederlands met een accent

Persoon 2:

Man, klein gedrongen type, lengte 1.60 a 1.70 cm met kort donker stekelhaar. Bol gezicht en lichtbruin getint uiterlijk. Hij sprak gebrekkig Engels/Nederlands.

Persoon 3:

Man met donker, sluik haar. Leeftijd achter in de twintig. Lengte 1.85 cm.
Normaal postuur, bruine ogen. Licht getinte huidskleur. Hij droeg donkere kleding.

Slaat u aan op de signalementen van dit drietal en weet u waar ze op dit moment zijn? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Lees ook:Gewapende overval op Vlissingse Lidl supermarkt! UPDATE
Lees ook:GEZOCHT! Gewapende overvallers Middelburg
Lees ook:Sluwe zakkenroller er vandoor met portemonnee
Lees ook:Schoenen van jochie (13) gestolen!
Lees ook:Zakenman beroofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>