Straf voor Johnny Hoogerland? Dries Roelvink zingt hem toe!


YERSEKE- Wat is er erger? Tijdens de Tour de France het prikkeldraad inrijden of door Dries Roelvink toegezongen worden? Hoogerland zal het vast niet zeggen, maar feit is wel dat hij het eerste al heeft meegemaakt en de aubade van Roelvink vandaag vanaf 11.00 uur nog mee moet gaan maken! Want dan is in de Julianahaven van Yerseke de huldiging van onze wielerheld!

Hoogerland reed tijdens de Tour een aantal dagen in de bolletjestrui, maar werd door een auto van de Franse tv samen met Juan Antonio Flecha aangereden. De renner van Vacansoleil kwam hierdoor in het prikkeldraad terecht wat hem 33 hechtingen opleverde. De huldiging in Yerseke is een initiatief van de gemeente en een aantal lokale bedrijven. Toen Hoogerland in de bolletjestrui reed gingen taartjes met rode bolletjes als warme broodjes over de toonbank bij de plaatselijke bakker Filius en vlakbij mosseltown staat een grote truck met de afbeelding van Hoogerland.

Lees ook:Johnny Hoogerland na Tourdrama: Een Zeeuw krijgen ze niet kapot!
Lees ook:Hoogerland het prikkeldraad ingereden!
Lees ook:Huldiging Johnny Hoogerland in Yerseke
Lees ook:Johnny Hoogerland is zijn bolletjestrui kwijt!
Lees ook:Huldiging Johhny Hoogerland is woensdag in Yerseke!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Straf voor Johnny Hoogerland? Dries Roelvink zingt hem toe!

  1. Ted Janssen

    Wat een zwak artikel, schreeuwend om aandacht over de rug van een artiest. Kunt wel zien dat het hier een amateur Blog is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>