Vlissingse nachtmarkt is vrijdag!


VLISSINGEN – Voor de 28ste keer vindt vrijdag 5 augustus vanaf 20.00 uur de Midzomernachtmarkt plaats op de Vlissingse boulevards Evertsen en Bankert. Op de markt staan ruim 400 kramen. Dit maakt de Midzomernachtmarkt tot één van de langste markten van Nederland.

Vuurwerkspektakel

Het productaanbod op de markt is uiterst gevarieerd met veel traditionele artikelen. Er wordt veel werk van gemaakt om toeristen tijdens de markt kennis te laten maken met onze Nederlandse en Zeeuwse tradities, hetgeen zich uit in een presentatie van oude ambachten en diverse volksdansgroepen. Traditiegetrouw sluit de Midzomernachtmarkt om 00.30 uur af met een groots vuurwerkspektakel dat vanaf een ponton op de Westerschelde wordt afgestoken. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een geweldig zomerfeest!

Verkeersmaatregelen

Op vrijdag 5 augustus 2011 zijn de boulevards Evertsen, Bankert en De Ruyter afgesloten voor het verkeer van 12.00 tot 01.30 uur. De oprit Coosje Buskenstraat wordt vanaf 12.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Vanaf 18.00 uur wordt op de Kenau Hasselaarstraat eenrichtingsverkeer ingesteld. Inrijden is dan alleen mogelijk via de Spuikomweg. De parkeergarages De Fonteyne en Scheldeplein zijn open. Inrijden is mogelijk tot 00.00 uur. Uitrijden is mogelijk tot 6 augustus 01.30 uur (Scheldeplein) en tot 03.00 uur (De Fonteyne).

De markt wordt zaterdag 6 augustus vanaf 07.00 uur afgebroken. De trottoirs en de rijweg worden dan tevens opgeruimd en schoongemaakt. Hierdoor zijn de boulevards zaterdag overdag weer beschikbaar voor het verkeer. Bron: Gemeente Vlissingen.

Eerdere nachtmarkten:

Lees ook:Er is nachtmarkt op Vlissingse boulevards!
Lees ook:Vlissingse nachtmarkt!
Lees ook:Verkeersmaatregelen vanwege Vlissingse Paasmarkt!
Lees ook:Herinrichting Vlissingse boulevards gestart….
Lees ook:Rescue Vlissingen op badstrand en boulevards!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>