Herinrichting Vlissingse boulevards gestart….


VLISSINGEN – Er is vandaag (donderdag) begonnen met de herinrichting van de Vlissingse boulevards. In de eerste fase (1 tot 16 september) vinden er werkzaamheden plaats op de Boulevards Evertsen en Bankert. Vanaf 19 september tot 7 oktober wordt er gewerkt op Boulevard de Ruyter.

De werkzaamheden op Boulevard Evertsen vinden plaats tussen het Wooldhuis en de Trompstraat. Dit gedeelte van de boulevards is afgesloten voor het verkeer tussen 1 september en 16 september. De volgende werkzaamheden zullen op dit deel van de boulevards uitgevoerd worden:

Verwijderen asfalt
Aanbrengen asfalt
Aanbrengen golfprint in de kantstroken en de middenberm
Realisatie fietsaansluiting Nollehoofd

Op Boulevard Bankert, tussen de Trompstraat en de Coosje Buskenstraat vinden de werkzaamheden in de periode van 1 september tot 9 september plaats. Dit gedeelte van de boulevards is in deze periode afgesloten voor het verkeer. Op dit deel van Boulevard Bankert worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

Verwijderen asfalt
Aanbrengen asfalt
Aanbrengen golfprint in de kantstroken en de middenberm

Als de werkzaamheden het toelaten worden de boulevards in het weekend en ’s avonds opengesteld voor het verkeer. Bij het afsluiten van de boulevards, worden de weggebruikers via bebording gewezen op een alternatieve route.

De uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Mochten er wijziging plaatsvinden in de uitvoering van de werkzaamheden, dan wordt hierover informatie versterkt via de website: www.vlissingen.nl. Hier is ook actuele informatie te vinden over de stand van zaken van de werkzaamheden.

Lees ook:Asfaltering Vlissingse boulevards gaat prima!
Lees ook:Aannemer werkzaamheden Vlissingse boulevards wil ‘mooi weer zekerheid’
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingse boulevards hebben last van slecht weer!
Lees ook:Herinrichting Wemeldinge
Lees ook:Werkzaamheden Boulevard bijna klaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>