Drukte verwacht op A58 !


GOES – Rijkswaterstaat voert momenteel onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 tussen knooppunt Markiezaat en de Belgische grens en aan de Vlaketunnel (A58) in Zeeland. De weersvoorspellingen voor komend weekend zijn goed en naar verwachting rijdt er zaterdag en zondag veel recreatieverkeer tussen Noord-Brabant en Zeeland. Vanwege de werkzaamheden aan de A4 en de A58 wordt hier extra drukte verwacht. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om voor vertrek te informeren naar de stand van zaken, om zo goed voorbereid de weg op te kunnen gaan.

Tussen knooppunt Markiezaat en de Belgische grens is in beide rijrichtingen slechts één rijstrook beschikbaar. Bovendien is de verbindingsweg van de A58 vanuit Bergen op Zoom naar de A4 richting Antwerpen afgesloten van vrijdag 23 september 19.00 uur tot maandag 26 september 06.00 uur. Rijkswaterstaat voert ook afrondende herstelwerkzaamheden uit aan de Vlaketunnel in de A58. Van vrijdag 23 september 20.00 uur tot zondag 25 september 16.00 uur is de Vlaketunnel geheel afgesloten. Gele borden ter plaatse geven de omleidings- en adviesroutes aan.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rws.nl/werkaandewegbrabant of www.vananaarbeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Lees ook:Onderhoudswerkzaamheden A58, N57 en N59!
Lees ook:Onderhoudswerkzaamheden A58!
Lees ook:A58 dicht tussen Yerseke en Rilland
Lees ook:Werkzaamheden A256!
Lees ook:Nachtelijke afsluitingen Vlaketunnel (A58)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>