Toys XL ZEP Middelburg opent zaterdag Super Store Lego!

MIDDELBURG – Toys XL ZEP Middelburg opent zaterdag 1 oktober een Super Store met LEGO® producten. Het betreft een samenwerking tussen Toys XL en LEGO Nederland. Het concept is uniek in Nederland. De Super Store is 500 vierkante meter groot en is aangesloten aan de bestaande Toys XL winkel van 1.800 m2. De Super Store is verrijkt met het volledige assortiment van LEGO® producten en diverse aanverwante LEGO® artikelen. Toys XL streeft ernaar om meer beleving toe te voegen aan het winkelen. Haar missie is om de verwachtingen van ouders en kinderen te overtreffen.

In de Super Store zullen onder andere levensgrote modellen van LEGO® staan. Kinderen kunnen bouwwerken van LEGO® maken en zijn vrij om te spelen in de winkel. Toys XL legt tegelijkertijd de laatste hand aan een programma met workshops voor kinderen en het organiseren van bouwwedstrijden. Daarbij wordt ook de mogelijkheid geboden om kinderfeestjes geheel in LEGO®  stijl te vieren.

Op 1 oktober 2011 zal de grote opening plaatsvinden met diverse aanbiedingen en verschillende festiviteiten voor kinderen. Ouders en kinderen zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de Super Store en deel te nemen aan de activiteiten.

 

 

Lees ook:Middelburgse wethouder Johan Aalberts opent Super Store met Lego op ZEP !
Lees ook:Lego bouw- en voorleesmiddag in ZB| Bibliotheek Vlissingen
Lees ook:Pasen bij ZEP Middelburg!
Lees ook:Ga je mee naar ‘t Klok’uus?
Lees ook:Naschools aanbod!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>