Met de treintaxi naar het Goese ziekenhuis


KAPELLE – Het is mogelijk om vanaf het station Goes naar het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ), locatie Goes, te reizen met de treintaxi. Voor deze reis worden de reguliere openbaar vervoer tarieven gerekend.

De maatregel is ingevoerd, omdat de overstaptijd van trein naar bus op de bestaande buslijnen 24 (Stadsdienst) en 25 (Goes – Baarland) soms erg lang is. Door de mogelijkheid aan te bieden om met de treintaxi naar het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis te reizen, wil Provincie Zeeland een sterk verbeterde verbinding van het openbaar vervoer van het station naar het ADRZ realiseren.

Kosten

De kosten voor de treintaxirit vanaf station Goes naar het ADRZ bedragen €1,15 voor vol tarief en € 0,75 voor gereduceerd tarief.

Bestemming bereikt

In het onlangs verschenen rapport ‘Bestemming bereikt’ komt ook naar voren dat de overstaptijd van de trein naar de bus richting het ADRZ in Goes soms lang is. Het rapport ‘Bestemming bereikt’ is opgesteld door de Stuurgroep Bereikbaarheid Ziekenzorg Noord- en Midden-Zeeland.

Lees ook:Gratis openbaar vervoer stopt voor 65+ in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Betaald parkeren bij ADRZ in Goes!
Lees ook:Duurder spitstreinkaartje valt verkeerd bij ANWB!
Lees ook:Nieuw WMO-vervoer in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Proefboringen bij nieuwe ADRZ-locatie De Mortiere Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>