Dit jaar toch Groot Kerstcircus Zeeland met veel dieren in Vlissingen!


VLISSINGEN – Hoewel eerdere berichten anders suggereerden komt het Groot Kerstcircus Zeeland toch van donderdag 22 december tot en met zondag 1 januari 2012 op het parkeerterrein van de Scheldestraat in Vlissingen!

Andy Vreeman van het Groot Kerstcircus Zeeland: “Ook dit jaar presenteren wij een -in een nieuw tentencomplex- een groot familiespektakel met veel dieren in nostalgische kerstsfeer.

De aankleding van de ontvangst- en circustenten zal geheel in de nostalgische kerstsfeer zijn en plaats bieden aan ongeveer 1000 mensen.

In het programma dit jaar veel dieren zoals zebra`s kamelen paarden olifanten slangen en krokodillen en een ezel en honden.

Alle artiesten behoren tot de internationale circustop en zijn met zorg geselecteerd.

De choreografie en presentatie zijn speciaal voor deze voorstelling gecreëerd en minstens zo belangrijk als de prestaties van onze artiesten.

Een greep uit het programma het is mogelijk dat er nog enkele acts aan worden toegevoegd:

HET PROGRAMMA:

Uit Denemarken komt Bernard Kasalowsky met een nummer waarin zebra`s kamelen en een olifant de hoofdrol spelen.

Geen Groot Kerstcircus Zonder paarden! Dit jaar Jessica en Johnny Casselly. Met een werkelijk fantastisch mooie pas de deux te paard. Een topnummer dat al veel prijzen heeft gekregen op internationale circusfestivals.

In het programma komen ook de papegaaien van de familie Schmarlovski. Met hun drie grote Ara`s en een tiental kleine papegaaien brengen zij een mooie act in piratenstijl.

Krokodillen en slangen in een adembenemende act van de Nederlander Ferry Torres.

De komische honden en ezelact van Old Regnas uit Engeland staat garant voor een gulle lach en maken de dierennummers compleet.

Eén van de toppers in het programma is de jonge Française Jeanne Durand Raucher. In een indrukwekkend handstandnummer met een ongeloofgelijke spierbeheersing en kracht, is het een lust voor het oog om naar te kijken. Ook toont ze haar kunsten in de nok van de tent aan de ringtrapeze.

Voor de muzikale clownerie is de Bulgaar Harry Harizanov van de partij. Deze clown speelt werkelijk bijna alle instrumenten op een sublieme wijze en is een must voor het (Zeeuwse) publiek.

Uit Tanzania in Afrika komt de contorsionist Selemani Nomomdo: een slangenmens die zo op het eerste gezicht is gemaakt van elastiek. Hij kan zijn lichaam op verschillende manieren zo ongeveer dubbel vouwen.

Ook dit jaar weer een wereldberoemde Jongleur. David Sossman is zijn naam en kan met alles jongleren in een mooie snelle act. Deze artiest gooit met zijn handen, voeten, hoofd, en benen allerlei voorwerpen omhoog en weet ze dan weer te vangen.

Acrobatiek van hoge klasse aan een mast in de piste. Daarvoor is Leo Navas een jonge artiest uit Peru verantwoordelijk. Het Groot Kerstcircus Zeeland zal zijn eerste kennismaking met het Europese publiek zijn.

Verder zal ook de Kerstman niet ontbreken in dit sfeervolle kerst familie programma in de nostalgische circussfeer. Dat ook dit jaar weer wordt afgesloten met een zinderende finale en het publiek totaal onder de indruk naar huis terug zal laten keren.”

Een eerdere editie van het Groot Kerstcircus Zeeland:

Lees ook:Groot Kerstcircus Zeeland naar Vlissingen!
Lees ook:Groot Kerstcircus Zeeland voor de 5e keer in Vlissingen!
Lees ook:Ook tijdens de kerstdagen naar het Groot Kerstcircus Zeeland!
Lees ook:Groot Kerstcircus Zeeland start vandaag!
Lees ook:Hooggeëerd publiek: Groot Kerstcircus Zeeland in Vlissingen is gestart!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit jaar toch Groot Kerstcircus Zeeland met veel dieren in Vlissingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>