Arduin viert feest in Winter Mundi & Voetbal Experience!


MIDDELBURG – Arduin heeft vandaag, vrijdag 9 december,een personeelsbijeenkomst in Winter Mundi en Voetbal Experience. Alle cliënten, medewerkers en vrijwilligers kunnen op deze dag genieten, kletsen en elkaar ontmoeten. De gehele dag staat in het teken van Arduin. Tevens krijgen zij hun kerstkado hier uitgereikt.

De personeelsbijeenkomst vindt dit jaar plaats op Mini Mundi, dat is omgetoverd tot Winter Mundi. De gasten kunnen genieten in het miniatuurpark en de attracties, shoppen op de kerstmarkt en activiteiten van eigen bedrijven zien. De gasten mogen familieleden meenemen. Een aantal cliënten werkt deze dag ook mee in het park als hostess, in de bediening of attractie-operator.

Naast Mini Mundi kan Voetbal Experience ook bezocht worden. De dag van Arduin sluit met een feestavond op Voetbal Experience.

Lees ook:Brrrrrr… Het is weer tijd voor Winter Mundi!
Lees ook:Lente Mundi start zondag
Lees ook:Zeeland Attracties opent Zeeuwse winkel in Vlissingen
Lees ook:Kampioenschap plasstampen bij Mini Mundi!
Lees ook:Leuke Paasactiviteiten bij ZEP Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>