Leuke Paasactiviteiten bij ZEP Middelburg!


MIDDELBURG – Tijdens de Pasen worden op ZEP Middelburg de leukste activiteiten gehouden voor jong en oud. Ga paaseieren zoeken bij Mini Mundi, klim en klauter voor korting bij Klimavontuur, bekijk de Rinus Michels en Ambon expo bij Voetbal Experience en speel tot je moe bent bij Toys XL. Daarbij ontvangt men bij een bezoek aan één van de attracties op ZEP 10% korting bij de volgende attractie op ZEP.

Paaseieren zoeken bij Mini Mundi

Tijdens 1e en 2e Paasdag kunnen er bij het eierfestijn van Mini Mundi weer Paaseieren gezocht worden. Er zijn bijna 100 gekleurde eieren verstopt in het hele park. En… een gouden ei! Wie het gouden ei vindt, krijgt als superspeurder een mooie prijs. De zoektocht start om 14.00 uur. Deelname is gratis.

Rinus Michels en Ambon expositie bij Voetbal Experience

Bezoek de Rinus Michels en de Ambon expositie bij Voetbal Experience. In de mini-expo in Voetbal Experience tref je bijzondere persoonlijke stukken van Rinus Michels aan. Daarnaast is er een expositie over de Ambonse bevolking die meeleeft met Oranje tijdens EK’s en WK’s. De expositie gaat tevens over de voetbalschool die in Ambon is opgericht door Nederlanders. In de expositie zijn bijzondere shirts en voetbalitems te zien. Voetbal Experience is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Klimavontuur

Met Pasen is Klimavontuur open van 10:00 tot 18:00 uur. Wie tot grote hoogte geklommen heeft bij Klimavontuur krijgt 10% korting bij LaPlace en de kabouterhut in Middelburg. De instructeurs staan klaar om iedereen te begeleiden op het parcours. Reserveren is gewenst!

Toys XL

Bij Toys XL wordt het vast een leuke Pasen met veel verschillende activiteiten. Op maandag 9 april wordt er op het terrein van ZEP een heuse skelterrace door Toys XL gehouden. Verder zoekt Toys XL nog testspelers. De ‘testspelerbutton’ kan opgehaald worden bij de kassa van Toys XL. Deze testspelers maken ook nog kans op een van de tien buitenspeelprijzen.

Lees ook:Pasen bij ZEP Middelburg!
Lees ook:Zeeland Attracties opent Zeeuwse winkel in Vlissingen
Lees ook:Voetbal Experience eert De Generaal Rinus Michels!
Lees ook:Arduin viert feest in Winter Mundi & Voetbal Experience!
Lees ook:Uitstapjes zijn duur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>