Schaatsen in Vlissingse Zware Plaatwerkerij een succes!


VLISSINGEN – De Zware Plaatwerkerij in Vlissingen was recentelijk omgetoverd tot een sfeervolle schaatsbaan. Voor de eerste keer konden kinderen binnen schaatsen zonder last te hebben van de weersomstandigheden.

Alle scholen in de gemeente Vlissingen zijn benaderd door Vlissingen in Beweging met de vraag of zij wilden deelnemen aan het ijsevenement voor de groepen 5 en 6. In totaal zijn er ongeveer 900 kinderen komen schaatsen. Vlissingen in Beweging heeft ook sportverenigingen benaderd. Korfbalvereniging de Atlas en Seolto, handbalvereniging Olympus, Atletiekvereniging Dynamica en Handboogvereniging d’Eendracht hebben deelgenomen aan het avondschaatsen. Naast het aanbod op de scholen en de verenigingen hebben er ook kinderen deelgenomen aan het sportbuurtwerk. Deze les werd gehouden op de ijsbaan in plaats van in de gymzaal. In totaal zijn er met medewerking van Vlissingen in Beweging bijna 1500 kinderen/volwassenen actief geweest op het ijs. Een mooi aantal waaruit je kunt concluderen dat de ijsbaan een goed initiatief is geweest!

Lees ook:Vlissingse fabriek is nu ijsbaan!
Lees ook:Schaatstalent in Middelburg
Lees ook:Naschools aanbod!
Lees ook:Vlissingse Zware Plaatwerkerij is deze winter een ijsfabriek!
Lees ook:Team houdt Vlissingen in beweging!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>