Vlissingse Zware Plaatwerkerij is deze winter een ijsfabriek!


VLISSINGEN – Dit jaar zal in Vlissingen gestart worden met een uniek Winters concept: De IJsfabriek. Van 14 december tot en met 8 januari 2012 wordt de Zware Plaatwerkerij omgetoverd in een Winterlandschap met daarin een ijsbaan van 400m2 waar dagelijks van 10.00-18.00 uur geschaatst kan worden.

De eerste week zullen er tijdens schooluren, samen met Vlissingen in Beweging, schaatslessen gegeven worden aan de basisschoolleerlingen. Na deze lessen is de ijsbaan voor iedereen tot 18.00 uur open. In de avonduren worden er verschillende activiteiten georganiseerd of kan de ijsbaan gereserveerd worden door bedrijven.

Programma

Op 17 december 2011 is er een Saturday Skatefever met een spectaculaire ijsstuntshow en een dancing on ice disco voor de jeugd.

Op 27 en 28 december 2011 is er een ijsgala met danstheater een jongleur en een éénwiel artiest on Ice aangevuld met livemuziek.

8 januari 2012 wordt de IJsfabriek in de Zware Plaatwerkerij feestelijk afgesloten met een dweilzondag.

De komende weken zal het programma aangevuld worden met diverse activiteiten in de sfeer van het gekozen thema IJsfabriek.

Meer informatie

Voor de juiste openingstijden, activiteiten, aanvraag arrangementen of sponsoring kijkt u op www.ijsfabriekvlissingen.nl

Lees ook:Vlissingse fabriek is nu ijsbaan!
Lees ook:Schaatsen in Vlissingse Zware Plaatwerkerij een succes!
Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Schaatstalent in Middelburg
Lees ook:Overeenstemming over de bouw van 178 appartementen op de Kop van het Dok!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vlissingse Zware Plaatwerkerij is deze winter een ijsfabriek!

  1. Bert

    Bere leuk, hoe kan ik aan kaarten komen voor de 27ste of 28ste december?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>