Zomertijd voor Middelburgse vuilniswagens!


MIDDELBURG – Het zogeheten zomerschema voor de Middelburgse vuilniswagens gaat maandag 5 maart in. Dit betekent dat de vuilniswagens niet om 08.00 uur maar een half uur eerder, namelijk om 07.30 uur uitrijden!

Ondanks de vroegere tijd van uitrijden, mogen de containers niet voor 07.00 uur op de ophaaldag worden aangeboden. Wanneer de ophaaldag in uw straat is, kunt u terugvinden op de afvalkalender of op de website van de gemeente Middelburg (www.middelburg.nl), onder de kop Milieu en afval. Voor meer informatie kunt u ook bellen met de centrale telefoondienst van de gemeente Middelburg:(0118) 67 50 00.

Huisvuil op Goede Vrijdag

Op de afvalkalender is niet vermeld de gewijzigde datum voor het ophalen van huisvuil op vrijdag 6 april (Goede Vrijdag). Het huisvuil van die dag wordt een dag eerder opgehaald, dus op donderdag 5 april.

Lees ook:Openingstijden en afvalinzameling Middelburg tijdens de feestdagen
Lees ook:Paasweekend: stadskantoor gesloten, wijziging ophalen huisvuil, gratis parkeren
Lees ook:Huisvuil op Bevrijdingsdag niet opgehaald
Lees ook:Afvalkalender!
Lees ook:Nieuwe afvalkalender!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>