Optocht Roosevelt Academy nu ook in Miniatuur Walcheren / Mini Mundi!


MIDDELBURG – In Miniatuur Walcheren van attractiepark Mini Mundi in Middelburg is afgelopen donderdag een nieuw miniatuur toegevoegd. De miniatuur is een cortège van de Roosevelt Academy vanaf het stadhuis aan de Markt naar Nieuwe Kerk. Deze is gerealiseerd op verzoek van de gemeente Middelburg als cadeau aan prof. dr. H.P.M. Adriaansens ter gelegenheid van zijn afscheid als dean van de Roosevelt Academy.

Een cortège is een optocht van professoren, docenten, faculteitsstaf en studenten door de binnenstad van Middelburg. Dit is onder andere bij de opening van het academisch jaar en de afstudeerceremonie. Een mooi gezicht, zo’n stoet met deelnemers in verschillende toga’s. Voor de kenner is precies te zien van welke universiteit de drager van de toga afkomstig is en of hij of zij wel of niet gepromoveerd is.
Met de toevoeging van de Roosevelt Academy toont Middelburg een veelzijdige stad te zijn. De Roosevelt Academy is in 2004 geopend en is inmiddels een gevestigde naam in de onderwijswereld.

Lees ook:Balkenende opent lustrumjaar Roosevelt Academy
Lees ook:Roosevelt Academy on tour in Kapelle!
Lees ook:Studiebollen houden ermee op
Lees ook:Wetenschapster Roosevelt Academy krijgt Stolpprijs
Lees ook:Modelbouwbeurs in Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>