Zeeuwse ouderen SRVZ doen mee aan Nationale Pannenkoekendag!


MIDDELBURG – Verschillende locaties van SVRZ doen vandaag, vrijdag 30 maart, mee aan Nationale Pannenkoekendag!

Op deze Pannenkoekdag doen basisscholen uit heel Nederland mee aan de speciale scholenactie. Duizenden leerlingen bakken pannenkoeken voor ouderen in hun buurt.

Theresiahof in ´s Heerenhoek:

Leerlingen van basisschool Don Bosco verwennen vrijdag de bewoners van Theresiahof met pannenkoeken. De groep 8 leerlingen van de basisschool uit ´s Heerenhoek bakken voor zowel de cliënten van SVRZ als de bewoners van de appartementen. Leerlingen gaan pannenkoeken bakken op school en serveren deze uit in de activiteitenruimte van Theresiahof. Een aantal leerlingen gaan pannenkoeken bakken in de groepswoningen van SVRZ en blijven daar gezellig eten. Deze activiteit is van 10.45 uur tot 13.00 uur.

Kraayert in Lewedorp:

Leerlingen van groep 8 van basisschool de Leeuwerik uit Lewedorp bakken in de grote keuken van de Kraayert pannenkoeken voor SRVZ-cliënten. Daarna gaan de leerlingen bij cliënten langs om pannenkoeken uit te delen.

Deze activiteit duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur.

´t Gasthuis in Middelburg:

Leerlingen van de kleuterklas van de Acaciahof bezoeken vrijdagmorgen ´t Gasthuis. De helft van de groep leerlingen gaat koksmutsen knutselen, de andere helft gaat bakken. Halverwege de morgen wisselen de groepen om. De cliënten genieten van deze lekkernijen. Tevens bieden leerlingen van het CSW, vrijwilligers en ouders van de kleuters ondersteuning tijdens deze activiteiten. Deze activiteit duurt van 10.00 uur tot 11.30 uur in het restaurant en in de hal.

Lees ook:Jong en oud smullen samen pannenkoeken!
Lees ook:Jong & oud aan de pannenkoeken!
Lees ook:SVRZ: Jong en oud smullen samen pannenkoeken!
Lees ook:SVRZ doet mee aan landelijke pannenkoekendag!
Lees ook:Rolstoeldriedaagse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>