Zeeuwen met schulden beter beschermen!


TERNEUZEN – Zeeuwen met schulden moeten beter door de overheid worden beschermd. Zowel in onze provincie als in de rest van het land komen schuldenaren steeds vaker terecht onder het bestaansminimum van 90 procent van een bijstandsuitkering.
Daarom zijn veel gerechtsdeurwaarders voor een betere bescherming!

De regels rond het innen van schulden zijn lastig. Schuldeisers, zoals de Belastingdienst, zorgverzekeraars en verhuurders, weten vaak niet van elkaar wat ze aan het doen zijn. Daardoor zakken de mensen met schulden dikwijls onder het bestaansminimum. De gerechtsdeurwaarders willen dat de controle wordt verscherpt. Want in de praktijk gaan talloze schuldeisers te ver.

Ook worden er in Zeeland veel nieuwe gevallen voor de schuldsanering verwacht:

Lees ook:8 miljoen euro om armoede en schulden tegen te gaan
Lees ook:Schuldenaar moet iets overhouden om van te leven!
Lees ook:Huisvesten van vluchtelingen met verblijfsstatus!
Lees ook:Huisvesten vluchtelingen!
Lees ook:Sluiting belastingkantoor Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>