Arrestaties na afloop van Bevrijdingsdag vanwege vernieling en belediging in Terneuzen!


TERNEUZEN – Politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag na afloop van Bevrijdingsdag drie personen aangehouden op een plein in de Mr. F. J. Haarmanweg in Terneuzen.

De politie en beveiligers hielden toezicht nabij een feestzaal waar een feest werd gehouden. Een jonge man van 18 jaar, afkomstig uit Sluiskil, is die nacht aangehouden wegens het beledigen van agenten.

Een 17-jarige jongen uit Terneuzen is eveneens aangehouden wegens belediging van agenten en schopte daarna de gehele ruit van een dienstauto kapot.. De 19-jarige broer van de aangehouden jongen gedroeg zich opstandig vanwege de aanhouding en is ook aangehouden. Een aantal jongeren wilden naar het vernielde politievoertuig lopen waarop zij zijn gesommeerd te vertrekken.

Het plein waarop zich 100 tot 150 personen bevonden is hierna door de politie en beveiligers geschoond waarbij de wapenstok is gebruikt. Een aantal aanwezigen, waaronder een beveiliger die in gevecht was met een feestganger, zijn gebeten door een diensthond.

Lees ook:Criminele vakantiejeugd!
Lees ook:Taserdemonstratie leidt tot arrestatie
Lees ook:Ongeregeldheden na Visserijfeesten Breskens!
Lees ook:Man stoot hoofd tegen politiewagen!
Lees ook:Ongeregeldheden Bevrijdingsfestival Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>